Radnici ´Sporteka´ pomažu socijalno ugroženim sugrađanima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.11.2017. 19:08

Radnici i menadžment Fabrike obuće "Sportek" uplatili su na račun kotorvaroškog Crvenog krsta 3.124 KM kao pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima u okviru akcije Opštinske organizacije Crvenog krsta "Vrijeme je za humanost".

Fabrika obuće "Sportek" je najveći privredni kolektiv na području opštine Kotor Varoš sa više od 2.000 radnika. 

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Kotor Varoš Borislav Brborović zahvalio je radnicima i menadžmentu ove fabrike što su učestvovali u ovoj tradicionalnoj akciji solidarnosti. 

"Zahvaljujući njihovoj podršci moći ćemo da nabavimo više humanitarnih paketa i obuhvatimo veći broj socijalno ugroženih porodica i lica, kako bi oni što lakše prebrodili hladne zimske dane. Nadamo se da će i drugi privredni subjekti u Kotor Varošu slijediti njihov primjer", istakao je Brborović. 

Volonteri Crvenog krsta posjetili su danas neke od socijalno najugroženijih Kotorvarošana kojima su uručili pakete osnovnih prehrambenih namirnica.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…