Radnici Doma zdravlja dijele radost sa prijeteljima iz Azerbejdžana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.04.2018. 08:17

Direktor kotorvaroškog Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Vladimir Bibić izrazio je zadovoljstvo što je najviše opštinsko priznanje Zlatna povelja povodom Dan opštine Kotor Varoš dodijeljeno Fondaciji “Hajdar Alijev” iz Azerbejdžana.

 

– Želim da se u ime zaposlenih u Domu zdravlja zahvalim svima koji su predložili Fondaciju “Hajdar Alijev” za ovogodišnjeg laureata i odbornicima u Skupštini opštine Kotor Varoš koji su prepoznali njen plemeniti gest i donijeli odluku da im pripadne Zlatna povelja. Prijateljima iz Azerbejdžana čestitam na zaluženom priznanju i poručujem im da kolektiv Doma zdravlja dijeli radost što im je na ovaj način ukazana zahvalnost na svemu što su učinili za našu ustanovu u naš grad – rekao je Bibić.

Zlatna povelja opštine Kotor Varoš dodijeljena je Fondaciji “Hajdar Alijev” u znak zahvalnosti za donaciju vrijednu milion KM za izgradnju novog bloka Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš. Čelnici Fondacije zbog ranije preuzetih obaveza nisu bili u prilici da doputuju u Kotor Varoš, a priznanje će im biti uručeno na otvaranju novog objekta.

– S nestrpljenjem iščekujemo dolazak naših prijatelja iz Azerbejdžana i svečano otvaranje novog bloka. Zahvaljujući njima i posredovanju člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića realizovali smo jednu od najvećih investicija u posljednje vrijeme u Kotor Varošu i najveći projekat u Domu zdravlja od njegove izgradnje. Donacija iz Azerbejdžana je bila inicijalna kapisla i za druge investicije čija je ukupna vrijednost dostigla dva miliona maraka kao što je renoviranje stare zgrade Doma zdravlja, kupovina novih sanitetskih vozila, zanavljanje opreme i potpuno uređenje kruga Doma zdravlja čime je ovaj kompleks danas jedan od najljepših i najuređenijih dijelova grada – istakao je Bibić.

U novom bloku biće smješteni Služba hitne pomoći i ambulante porodične medicine. Kompletan objekat biće opremljen novom medicinskom opremom i namještajem čime će usluga pacijentima biti podignuta na još viši nivo.

Izvor: “Moj Kotor Varoš”

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…