Radno vrijeme šalter sale opštine Kotor Varoš od 7.00 do 17.00 časova

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2017. 10:19

Šalter sala opštine Kotor Varoš od danas radi prema novom rasporedu radnog vremena, s ciljem efikasnijeg rada i bolje dostupnosti svih odjeljenja i službi opštinske uprave prema građanima ove lokalne zajednice.

Umjesto dosadašnjeg radnog vremena od 7.00 do 15.00 časova, građani Kotor Varoša od danas će imati priliku da radnim danom na šalter salu dolaze u vremenu od 7.00 do 17.00 časova. 

Osnovni cilj je da ova služba bude efikasnija i dostupna što većem broju građana, rečeno je u Administrativnoj službi opštine Kotor Varoš. 

"Veliki broj naših ljudi radi na takvim poslovima da jednostavno ne mogu prije 15.00 časova napustiti svoja radna mjesta i doći da uzmu neke osnovne stvari kao što su lični dokumenti, izvodi iz matičnih knjiga, uvjerenja, potvrde, ovjera dokumenata i ostala prateća dokumenta vezana za matične knjige", rekao je šef Odsjeka za poslove prijemne i mjesnih kancelarija Zoran Kragić. 

Opština poziva građane da se za usluge u šalter sali obraćaju i u poslijepodnevnim časovima, a ne isključivo prijepodne kako bi se smanjile gužve i rasteretio rad službenika, a usluga bila bolja i efikasnija.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…