Radoslav Gajanin izabran za rektora Univerziteta u Banjaluci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.03.2018. 08:33

Radoslav Gajanin izabran je jednoglasno za novog rektora Univerziteta u Banjaluci na posebnoj sjednici Senata Univerziteta u Banjaluci.

Podsjećamo, Gajanin je bio jedini prijavljeni kandidat za ovu funkciju, a prije nego što je izabran na funkciju rektora vršio je funkciju v.d. rektora na koju je izabran nakon što je Milan Mataruga dao neopozivu ostavku na ovu funkciju.

"Zaista je velika čast dobiti podršku svih članova Senata, ali i velika odgovornost što znači da i dalje moramo raditi na unapređenju rada Univerziteta", rekao je Gajanin nakon imenovanja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…