Ranka Mišić razgovarala sa načelnikom Sakanom

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.05.2017. 15:07

Predsjednica Saveza sindikata RS Ranka Mišić razgovarala je sa načelnikom opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom o mogućnosti otvaranja kancelarije sindikata u ovoj opštini.

– Nakon ovog sastanka uputićemo i zvaničan dopis opštini Kotor Varoš kako bi nam ustupila neke od prostorija kojima raspolaže na korišćenje – kazala je Mišićeva i dodala da je Sakan obećao da će sa ostalim predstavnicima opštine sagledati mogućnosti da izađu u susret tom zahtjevu.

Mišićeva i Sakan su se osvrnuli i na prilike na tržištu rada u Kotor Varošu koji važi za jednu od opština sa najvećom stopom zaposlenosti, a poseban akcenat stavili su na poštivanje prava radnika i omogućavanje njihovog sindikalnog organizovanja.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…