Restoran ´Ruski car´ traži konobara

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.03.2017. 15:54

Restoran ´Ruski car´ u Kotor Varošu u potrazi je za konobarom. Prijave se vrše direktno u restornu gdje ćete saznati sve detaljnije informacije. Oglas ostaje otvoren deset dana od dana objavljivanja.

Uslovi:

Srednja stručna sprema
Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
 

Restoran´Ruski car´, nalazi se u Kotor Varošu pored Nestro pumpe, pokraj puta za Banja Luku, i uređen je na perfektan način, tako da plijeni poglede putnika i turista svojim izgledom spolja a sam unutrašnji ambijent-idealno je mjesto za kraći odmor, predah ali i za poslovne sastanke i grupne posjete. Na meniju možete naći vrhunske specijalitete, roštilj, kuvana jela, nacionalne specijalitete, kao i jela od riba, šaran i lignja na žaru- posebno.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…