Revija dvotočkaša u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.09.2016. 10:28

Više od 200 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije okupilo se na Gradskom trgu u Kotor Varošu. Ljubitelji dvotočkaša imali su pravu reviju limenih ljubimaca u opštini na obali rijeke Vrbanje.

Organizator domaći Moto-klub „Orlovi“, pokazao je svima kako se profesionalno organizuje jedan događaj koji je do sada možemo slobodno reći okupio najviše gostiju u našoj opštini. Ovakva jedna manifestacija mogla bi da postane prava turistička atrakcija i prepoznatljiv simbol Kotor Varoša koji ima sve uslove koje većina bajkera voli. 

Pozitivna atmosfera širila se gradom, osjetio se miris guma, čula se buka motora a vidjela se prava motociklistička revija. Ponosni vlasnici prošli su gradom i u defileu  pokazali našim stanovnicima svoje dvotočkaše. Da nije sve uvijek sjajno na motorima i da se nesreće događaju, ali i da uvijek treba biti spreman priskočiti u pomoć, članovi MK ”Orlovi” pokazali su pokaznom vježbom pružanja prve pomoći u saradnji sa kotorvaroškim Crvenim krstom.  

– Ovo je fantastično. Nije bilo lako dovesti ovoliki broj ljudi u naš grad. Obišli smo veliki broj gradova i bili gosto kod mnogih moto-klubova i sada vidimo da se isplatilo. Ovaj skup je velika promocija Kotor Varoša – rekao je predsjednik Moto-kluba „Orlovi“ Slobodan Marić.

Za sve učesnike bila je obezbijedijeđena je hrana, osvježenje i kamp mjesta na gradskom kupalištu „Bjeline“.

U revijalnom dijelu na Gradskom trgu nastupili su bendovi „Neki drugi“, „Grana jorgovana“ i „Talisman“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…