Rezultati prvog takmičarskog dana turnira u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.06.2016. 16:13

Prvog takmičarskog dana turnira u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ igrani su mečevi u seniorskoj konkurenciji.

Ekipa pekara „Aleksa“ Kneževo, nosilac grupe A, je pobjedom u posljednjem meču protiv ekipe DNS Kotor Varoš rezultatom 2:0 izborila plasman u četvrtfinale.

Drugo mjesto u grupi A je zauzeo sastav Dado d.o.o., ujedno i najprijatnije iznenađenje turnira, jer su u vrlo jakoj konkurenciji osigurali učešće u četvrtfinalu kao drugoplasirani sastav. Odličan posao prvog dana je obavio sudijski tandem Kunić – Aleksić.

Rezultati prvog takmičarskog dana:

PEKARA ALEKSA – DADO d.o.o. 0:0 (pen. 1:2)
DNS KOTOR VAROŠ – AUTO RAD BANjA LUKA 2:0
AUTO RAD BANjA LUKA – PEKARA ALEKSA 1:1 (pen. 3:4)
DADO d.o.o – DNS KOTOR VAROŠ 3:2
AUTO RAD BANjA LUKA – DADO d.o.o. 1:0
DNS KOTOR VAROŠ – PEKARA ALEKSA 0:2

U srijedu (15.06.) su na programu mečevi grupe B (SOZ, Auto servis Džomba, PDP Kotor Varoš, Mesnica roštiljnica Žar), a raspored je sljedeći:

B grupa

17.00 SOZ – PDP KOTOR VAROŠ
17.30 AUTO SERVIS DžOMBA – MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR
18.00 PDP KOTOR VAROŠ – AUTO SERVIS DžOMBA
18.30 MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR – SOZ
19.00 PDP KOTOR VAROŠ – MESNICA ROŠTILjNICA ŽAR
19.30 AUTO SERVIS DžOMBA – SOZ

U kategoriji pionira i predpionira je prijavljeno 12 ekipa, po šest u svakoj kategoriji, dok će se na turniru preduzeća i javnih ustanova boriti 14 ekipa.

Izvlačenje grupa u ovim kategorijama biće obavljeno u četvrtak u večernjim časovima, tako da ovom prilikom pozivamo predstavnike svih ekipa da dođu i prisustvuju žrijebanju, ali i utakmicama seniorskog turnira.

Subota i nedjelja (18. i 19.06.) su rezervisane za nastupe mlađih uzrasnih kategorija i preduzeća i javnih ustanova.

Organizatori turnira u malom fudbalu su opština Kotor Varoš i JU Centar za kulturu, sport i informisanje, generalni pokrovitelj je Kafe bar Palaco, dok je zlatni sponzor kotorvaroškog „Sportskog ljeta“ novootvoreni tržni centar Tropik.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…