Rezultati utakmica drugog dana turnira u malom fudbalu ´Kotor Varoš 2018´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.06.2018. 08:54

Milež gradnja, SDS Kotor Varoš i GP Akropolis plasirali su se sinoć u osminu finala 51. tradicionalnog turnira u malom fudbalu u Kotor Varošu 2018, ostvarivši po dvije pobjede.

Drugo veče turnira donijelo je kvalitetan i atraktivan fudbal, a u grupi “D” izdominirala je i sa pola gasa osvojila prvo mjesto. U osmini finala kao drugoplasirani tim im se pridružio Kafe bar Dionis, koji je bez problema slavio protiv Kafe bara Pikolo.

Najviše neizvjesnosti viđeno je u grupi “F” gdje je na kraju slavio SDS Kotor Varoš ispred favorizovane ekipe SUR Drinić, koju je dobio tijesno, ali zasluženo 2:1.

GP Akropolis je bio ubjedljiv u grupi “H” iz koje je kao drugoplasirana ekipa plasman u narednu fazu turnira izborila ekipa Malo društvo.

Turnir će biti nastavljen večeras utakmicama u grupama “G” i “F” u seniorskoj, a na teren će i ekipe grupe “A” u konkurenciji preduzeća i javnih ustanova.

Rezultati utakmica odigranih sinoć

Milež gradnja – Kafe bar Pikolo 3:0
SUR Drinić – Maks komerc 5:0
Malo društvo – Kafe bar Astra 2:1
Milež gradnja – Kafe bar Dionis 4:1
SDS Kotor Varoš – Maks komerc 5:1
GP Akropolis – Malo društvo 2:0
Kafe bar Pikolo – Kafe bar Dionis 0:4
SUR Drinić – SDS Kotor Varoš 1:2
Kafe bar Astra – GP Akropolis 1:5

Raspored za večeras

18:00 Sim tehnik 1 – Sportek 2
18:30 Šiprage – Dado
19:00 Brio Maslovare – SP Keđo
19:30 Sim tehnik 1 – Dermal
20:00 Fantomi – Brio Maslovare
20:30 Dermal – Sportek 2
21:00 Mermer kolors – Šiprage
21:30 Dermal – Sportek 2
22:00 Mermer kolors – Dado

 

izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…