Rezultati utakmica prvog dana turnira u malom fudbalu ´Kotor Varoš 2018´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2018. 09:46

Pekara Obeliks i Grams opravdali su ulogu favorita i sa maksimalnim učinkom obezbijedili plasman u osminu finala prve večeri turnira u malom fudbalu u Kotor Varošu.

Pekara Obeliks je najprije savladala ekipu Tika taka, a zatim u borbi za prvo mjesto u grupi A i Kafe Intermeco. Grams je na otvaranju turnira bio bolji od Ujedinjene Srpske, a prvo mjesto u grupi B je osigurao pobjedom protiv Aura osiguranja. Zanimljivo je da su pobjednici grupa imali identičnu gol razliku 7:3.

Sa druge pozicije prolaz dalje u grupi A obezbijedila je ekipa Kafe Intermeco, dok im se iz grupe B pridružilo Aura osiguranje.

Turnir, koji organizuju opština Kotor Varoš i Centar za kulturu, sport i informisanje, biće nastavljen sutra u 18:00 uz bogatiji program jer će biti odigrane utakmice tri grupe.

Rezultati mečeva odigranih sinoć

Grams – Ujedinjena Srpska 3:1
Pekara Obeliks – Tika taka 5:3
Ujedinjena Srpska – Aura osiguranje 2:3
Tika taka – Kafe Intermeco 0:3
Grams – Aura osiguranje 4:2
Pekara Obeliks – Kafe Intermeco 2:0

Raspored utakmica za večeras

18:00: Milež gradnja – Kafe bar Pikolo
18:30: SUR Drinić – Maks komerc
19:00-p: Malo društvo – Kafe bar Astra
19:30: Milež gradnja – Kafe bar Dionis
20:00: SDS Kotor Varoš – Maks komerc
20:30: GP Akropolis – Malo društvo
21:00: Kafe bar Pikolo – Kafe bar Dionis
21:30: SUR Drinić – SDS Kotor Varoš
22:00: Kafe bar Astra – GP Akropolis

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…