Ribolovnu sezonu ribolovci “Golubića” otvaraju 11. marta u Šipragama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.02.2017. 15:21

Upravni odbor Spotsko-ribolovnog društva “Golubić” Šiprage dogovorio je da robolovna sezona bude zvanično otvorena 11. marta u Šipragama.

To je dogovorio Upravni odbor Spotsko-ribolovnog društva “Golubić” Šiprage na sjednici koja je održana u Obodniku. Na sjednici su dogovorene i aktivnosti koje treba da budu sprovedene u sklopu priprema za otvaranje sezone ribolova u reonu koje pokriva SRD “Golubić”.

Predsjednik SRD “Golubić” Petko Krčić informisao je prisutne da je Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS predao molbu za utvrđivanje ribarskog područja i ribolovne zone i njeno dodjeljivanje na korišćenje. Članovima Upravnog odbora je predstavljen i program zaštite i očuvanja ribljeg fonda u ribolovnim vodama i prirodnim staništima za 2017. godinu, koji će primjenjivati i članstvo SRD “Golubić”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…