Riješen problem prevoza „medicinara“ i „gimnazijalaca“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.12.2017. 14:48

Kotorvaroški srednjoškolci koji pohađaju Gimnaziju i Medicinsku školu u Banja Luci od drugog polugodišta će u jutarnjim časovima imati obezbijeđen prevoz do pomenutih obrazovnih ustanova i na taj način će biti riješen problem koji je bio prisutan tokom prvog polugodišta školske 2017/18 godine.

Ovo je ishod razgovora načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana sa predsjednikom Skupštine Grada Banjaluka Zoranom Talićem, načelnikom Odjeljenja za saobraćaj i puteve Grada Banjaluka Slavišom Sandićem i šefom Odsjeka za saobraćaj Grada Banjaluka Slavkom Davidovićem.

„Đaci će u posebno označenom vozilu u vanlinijskom saobraćaju stizati u Gimnaziju i Medicinsku školu u predviđenom vremenu i neće kasniti na nastavu“, istakao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan nakon sastanka u gradskoj upravi Banja Luka.

Takođe, u dogovoru sa predstavnicima „Prevoz-Goluba“ je utvrđena trasa puta kojom će putovati srednjoškolci iz Kotor Varoša poštujući pri tom odluku o režimu saobraćaja grada Banja Luka.

„Prevoz-Golub“ na osnovu ugovora sklopljenog sa korisnicima prevoznih usluga i spiska putnika obavlja prevoz lica u vanlinijskom saobraćaju.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…