Ripište dobilo novo igralište

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.10.2018. 08:18

Mjesna zajednica Kotor Varoš dobila je savremeno košarkaško igralište u naselju Ripište. Inicijator izgradnje ovoga igrališta je Mjesna zajednica Kotor Varoš, koja je kroz održan forum građana utvrdila da za izgradnjom jednog sportskog terena postoji opravdana potreba.

Novac za izgradnju obezbijedila je Mjesna zajednica Kotor Varoš kroz projekt “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH”, uz sufinansiranje UNDP-a i Opštine Kotor Varoš. Radove na igralištu izvodilo je preduzeće Petrović d.o.o. iz Kotor Varoša, a na istom je urađen nasip i asfaltiranje terena, postavljena ograda, table za koševe, kao i iscrtavanje terena.

„Projekat je na održanom forumu građana dobio je veliki broj glasova i označen je kao prioritet.
Mi u MZ Kotor Varoš smatramo da u vremenu kada djeca sve više vremena provode u zatvorenim
prostorima, zaokupljeni računarima, igricama, TV programom, internetom, društvenim mrežama,
igraonicama, da je naša dužnost i obaveza da ih kroz ovakve projekte privučemo da se vrate onoj
zapostavljenoj, a najljepšoj i najzdravijoj vrsti igre i razonode – na otvorenom”,
istakao je predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Kotor Varoš, Tepić Stanko.

Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…