Ružica Janković prvak u skoku u dalj na banjalučkoj regiji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.04.2017. 08:30

Ružica Janković iz Zabrđa, učenica OŠ ´Sveti Sava´ Kotor Varoš, pobijedila je na regionalnom takmičenju za osnovce u atletici u disciplini skok u dalj koje je održano na gradskom stadionu u Banjaluci.

Na takmičenju u Banjaluci su nastupili najbolji osnovci u atletici sa područja banjalučke regije, dok je Ružica plasman na tamičenje prethodno obezbijedila pobijedivši kolege iz osnovnih škola kotorvaroškog kraja.

U sklopu regionalnog takmičenja osnovci su se osim u skoku u dalj takmičili još u disciplinama trčanje na 100 i 800 metara, te bacanje kugle u muškoj i ženskoj konkurenciji.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…