Rukometaši Kotor Varoša četvrti u Prvoj ligi RS

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.05.2017. 16:33

Dramatičnom pobjedom u gostima kod zadnjih na tabeli Laktaša rukometaši Kotor Varoša su spustili zavjesu na sezonu u Prvoj ligi RS u kojoj su osvojili veoma dobru četvrtu poziciju.

Naš tim je do treće pobjede u nizu i desete u ovoj sezoni došao sa minimalnih 34:33 (18:17). Početak utakmice je jasno pokazao razliku u kvalitetu i Kotorvarošani u 12. minutu dokaze do pet golova prednosti (10:5). Do kraja poluvremena domaći su hvatali priključak, a to im je pošlo za rukom u posljednjih nekoliko minuta i na odmor odlaze sa samo golom zaostatka.

Prvi minut nastavka vratio je meč na početak jer su domaći pogodili za izjednačenje i od tada počinje rezultatski triler. Na svaki pokušaj našeg tima da stekne prednost domaći su imali odgovor, a u 54. minutu dolaze do preokreta (28:27). Ekipe su se još nekoliko puta smjenjivale u vođstvu, a Kotorvarošani su meč prelomili golovima Rajka Radića i Bojana Markovića, da bi sudbinu Laktaša zapečatio Radomir Stojanović.

Ubjedljivo najbolji pojedinac utakmice bio je Marković, koji je bio nazaustavljiv u napadu i čak 11 puta zatresao mrežu domaćeg tima, a odličnu napadačku podršku pružili su mu Dražen Žarić sa šest i Nebojša Raljić sa pet pogodaka.

KOTOR VAROŠ: Maksimović, Radić 4, Stojanović 3, Joldžić, M. Sakan 3, B. Marković 11, Pejaković, Gatić 2, G. Marković, N. Sakan, Žarić 6, Radivojević, Raljić 5.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…