Rukometaši igraju za Sofiju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.04.2017. 16:40

U srijedu, 5. aprila od 19 časova u kotorvaroškoj sportskoj dvorani RK ´Kotor Varoš´ će odigrati utakmicu 12. kola Prve lige Republike Srpske, a protivnik će biti ekipa banjalučke Mladosti. Naši rukometaši su se uključili u veliku humanitarnu akciju za pomoć teško oboljeloj djevojčici iz Banja Luke, Sofiji Mićević.

 Kotor Varoš se poslije 11 odigranih kola nalazi na petom mjestu prvoligaške tabele sa 18 osvojenih bodova, dok se gosti nalaze u donjem dijelu tabele na devetom mjestu sa osam bodova. Sav prihod sa ove utakmice biće uplaćen za Sofijino liječenje.

Ovo je još jedna prilika da Kotorvarošani pokažu po ko zna koji put svoju veliku humanost, onda kada je najteže. Budimo svi u srijedu uz Sofiju.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…