Rukometaši odnijeli pobjedu u dramatičnoj završnici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.04.2017. 08:40

Rukometaši Kotor Varoša ostvarili su pobjedu u utakmici 12. kola Prve lige RS protiv Mladosti iz Banjaluke 26:25 (17:11). Utakmica je protekla u znaku humanitarne akcije za liječenje trogodišnje Sofije Mićević.

U dramatičnoj završnici, gosti su bili nezadovoljni suđenjem pa su napali sudijski tandem i delegate. Sporna je bila zadnja minuta meča, kada su gosti tražili pasivan napad, u trenutku kada su naši rukometaši izgubili loptu isteklo je i vrijeme za igru i odsviran je kraj poslije čega je uslijedio žestok protest. Pale su teške rjieči i prijetnje gostiju. 

Kotorvarošani su u prvom poluvremenu bili nadmoćni, dok je drugo poluvrijeme obilježio pad igre koji je Mladost iskoristila najbolje što je znala, ali to nije bilo dovoljno pa su naši momci ipak izvojevali pobjedu sa jednim golom razlike.

Utakmicu je osim humanitarne akcije obilježio i kvar semafora u  dvorani u kojoj je igrana utakmica pa su službena lica posegla za štopericom i ručnim brojačem rezultata. 

KOTOR VAROŠ: Eskić, Jovičić, Žarić 1, Tešić 4, Jurić 6, Raljić 8, Stojanović 5, Marković 1, Radić, Gatić 1, M. Sakan, N. Sakan, Pejaković, Maksimović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…