Rukometaši u pohodu da sruše prvoplasiranu Slaviju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.04.2017. 18:23

Ekipa RK ´Slavija´ iz Istočnog Sarajeva će u subotu na domaćem terenu od 16:00 časova dočekati RK ´Kotor Varoš´

Trener RK ´Kotor Varoš´ Damjan Tepić izjavio je za KVorum.net da će to biti teška i neizvjesna utakmica, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da dodje do pobjede. 

"Savladali smo ih u prvom dijelu sezone na domaćem terenu, težak protivnik i očekujem tešku utakmicu", rekao je Tepić.

Ako RK ´Slavija pobijedi Kotorvarošane to bi bio korak koji bi ih ostavio na čelu prvoligaškog karavana.

– Poslije pobjede u derbiju nad Kozarom očekuje nas još jedan težak meč protiv uvijek neugodne ekipe Kotor Varoši. Riječ je o ekipi koja nas je savladala u prvom dijelu sezone, i koja posjeduje određeni kvalitet, koji nas obavezuje da damo svoj maksimum u subotu kako bismo stigli do nove pobjede. Mi smo trijumfom u prošlom kolu preuzeli lidersku poziciju koja nam i pripada po prikazanim igrama tokom čitave sezone, i nadam se da ćemo novom pobjedom u ovom kolu biti još korak bliže ostvarivanju svoga cilja. Ujedno, ovom prilikom pozivam i navijače da dođu u što većem broju da nas podrže, i nadam se da ćemo na kraju sezone zajedno slaviti titulu prvaka i plasman u Premijer ligu, rekao je Miloš Tešanović, bek Slavije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…