Rukometna drama završila pobjedom Brčaka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.10.2017. 15:35

U veoma uzbudljivoj završnici rukometaši Kotor Varoša nisu sinoć uspjeli da sačuvaju po svemu viđenom zaslužen bod u utakmici trećeg kola Prve lige RS, koja je odigrana u kotorvaroškoj sportskoj dvorani. Četiri sekunde dijelilo je Kotorvarošane od remija, ali je sudija pokazao na sedam metara za goste iz Brčkog, koji su sedmerac pretvorili u pogodak i trijumf Lokomotive, rezultatom 27:26, na razočarenje domaće publike.

Miloš Jurić je bio najefikasniji u redovima domaće ekipe sa šest postignutih golova, po pet puta u listu strijelaca su se upisali Boško Tešić i Dražen Žarić, dok je dobru partiju pružio i Miloš Sakan sa četiri pogotka.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…