SŠC “Nikola Tesla” Kotor Varoš pobjednik regionalnog takmičenja u rukometu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.03.2017. 09:07

Ekipa Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” Kotor Varoš pobjednik je regionalnog takmičenja srednjih škola u rukometu koje je održano u Čelincu. Kotorvarošani su već godinama broj jedan u ovoj disciplini Malih olimpijskih igara, a i ove godine su dominantno stigli do prvog mjesta i plasmana na republičko takmičenje koje će biti održano krajem aprila.

Tim Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” je godinama broj jedan u ovoj disciplini Malih olimpijskih igara, što je dokazao i u ovom polufinalnom meču savladavši domaći tim sa 11:2.

Nešto jači otpor u finalu pružila je Tehnička škola iz Banjaluke, ali su naši rukometaši slavili rezultatom 16:11. U meču za treće mjesto banjalučka Ekonomska škola je bila bolja od Srednjoškolskog centra Čelinac.

Najbolji igrač i strijelac turnira je Arsenije Bubić iz ekipe Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla”, koji brani boje slavnog banjalučkog Borca. Za najboljeg golmana proglašen je Danijel Kremenović iz Tehničke škole.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…