SDS u Kotor Varošu proslavio krsnu slavu - Petrovdan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.07.2017. 12:24

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) Kotor Varoš proslavio je krsnu slavu - Petrovdan na Trgu palih srpskih boraca u Kotor Varošu. Ovogodišnji domaćin bio je mjesni odbor SDS-a iz Čepka. Rukovodstvo SDS-a u Kotor Varošu prije svečane trpeze i lomljenja slavskog kolača položilo je vijence na spomenik palim borcima u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Predsjednik Opštinskog odbora i potpredsjednik SDS-a Nedeljko Glamočak rekao je u svom obraćanju članovima, simpatizerima i gostima da je SDS ubjedljivo najjača i najorganizovanija politička partija u Kotor Varošu.

– SDS je snagu pokazao na prošlogodišnjim lokalnim izborima kada je ostvario dvostruku pobjedu i uz izbor zajedničkog kandidata za načelnika opštine osvojio najveći broj odborničkih mjesta. SDS je nastao prije 27 godina iz potrebe srpskog naroda čiji su sloboda i opstanak bili ugroženi. Stvaranjem RS srpski narod se predvođen SDS-om izborio i za opstanak i za slobodu, rekao je Glamočak.

– SDS se ne odriče svoje tradicije i slavne prošlosti i na toj snazi gradi uspješnu budućnost, naglasio je Obrenko Pucarević koji je predsjednik mjesnog odbora Čepak i odbornik u kotorvaroškoj Skupštini
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…