SNS otvorila sjedište u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.08.2018. 08:29

Srpska napredna stranka otvorila je prostorije u kojima će biti sjedište njenog Opštinskog odbora u Kotor Varošu.

Cilj SNS-a je da okupi treći blok u RS koji će biti alternativa grupacijama koje predvode SNSD i SDS.

– Treći blok je neutralan u odnosu na postojeća dva i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat i u Kotor Varošu. Preduslov za to je da imamo kancelariju i sada je pred nama rad i samo rad. Kao što kaže predsjednik Vučić, moramo gledati naprijed i težiti velikim rezultatima – rekao je predsjednik Opštinskog odbora SNS-a Kotor Varoš Ranko Gavrilović.

Kotorvaroške naprednjake podržao je i ugledni profesor Univerziteta u Banjaluci iz Kotor Varoša Ostoja Đukić.

Svečanom otvaranju kancelarije prisustvovali su i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS Mirjana Popović, nosilac u izbornoj jednici tri za Narodnu skupštinu RS Saša Milovanović i predsjednik Izbornog štaba SNS-a Tomislav Marković.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…