SRD „Kotor Varoš“ organizovalo akciju poribljavanja rijeke Vrbanje i njenih pritoka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.06.2016. 23:48

Sportsko ribolovno društvo „Kotor Varoš“ i njihovi članovi 9. juna organizovali su akciju poribljavanja rijeke Vrbanje i njenih pritoka.

„SRD „Kotor Varoš“ vrši stalno poribljavanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka uz nastojanja da očuvamo riblji fond. U ovoj akciji poribljavanja smo pustili 5270 komada riblje mlađi potočne pastrmke iz mrijestilišta u Banja Luci.

Planiramo još jednu akciju poribljavanja Vrbanje i njenih pritoka do kraja ove godine. Danas su pored gornjeg i donjeg toka rijeke Vrbanje, poribljene i njene pritoke Jakotina i Cvrcka“, rekao je Mladen Petrušić, sekretar SRD „Kotor Varoš“.

Iz SRD „Kotor Varoš“ najavljuju da će se u nedjelju od 8 časova održati i takmičenje u lovu ribe udicom na plovak, kada će se organizovati i škola ribolova za pionire.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…