SRD Kotor Varoš: Takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.06.2016. 00:11

Sportsko – ribolovno društvo Kotor Varoš obavještava sve članove da je takmičenje u lovu ribe udicom na plovak dana 12.06.2016. godine (nedjelja) sa početkom u 8:00 časova na starom trgu (caffe Avalon).

U okviru takmičenja u lovu ribe udicom na plovak održaće se i škola ribolova za pionire (djeca uzrasta do 14 godina), a za polaznike škole su obezbijeđene članske karte.

Takođe se obavještavaju građani i članovi udruženja da je dana 09.06.2016. godine (četvrtak) oko 15:00 časova planirano poribljavanje rijeke Vrbanje i njenih pritoka sa mlađi potočne pastrmke.

Poribljavaće se  Jakotina, Cvrcka i ostale pritoke u gornjem toku Vrbanje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…