Sakan za ATV: Imamo skupštinsku većinu, otvorićemo vrata i drugima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.10.2016. 23:38

Novoizabrani načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan gostovao je na Alternativnoj televiziji u emisiji Apostrof u kojoj je bilo riječi o političkim temama u Republici Srpskoj nakon lokalnih izbora.

"Očekujemo još jedan ili dva mandata zavisno od pošte i imamo skupštinsku većinu. Kad budu konačni rezultati sješćemo sa koalicionim partnerima a onda ćemo otvoriti vrata i drugima. Namjera je šira skupštinska većina koja će biti stabilna, da se ne bavimo sporednim stvarima već problemima lokalne zajednice i onim što smo obećali građanima" - izjavio je Zdenko Sakan.

Prvi zadatak, nakon preuzimanja pozicije načelnika, će biti analiza stanja u lokalnoj administraciji i utvrđivanje resursa s kojima opština raspolaže, dodao je Sakan.

”Očekujemo i od institucija na nivou BiH, kao i od Vlade RS da podrže Kotor Varoš”, rekao je Sakan u emisiji ”Apostrof” banjalučke Alternativne televizije.

Dodao je kako će posebnu pažnju posvetiti privlačenju investitora.

Gosti u studiju su bili novoizabrani načelnici opštine Gradiška, Istočna Ilidža, Prijedor i Kotor Varoš.

"Napravili smo programske prioritete koji se bave životnim stvarima građana. Kotor Varoš je primjer gdje je Savez za promjene iskreno odradio taj izborni proces" - dodao je Zdenko Sakan.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…