Sara Marić bronzana u Novoj Biloj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.04.2018. 08:21

Džudistkinja kotorvaroške Mladosti Sara Marić osvojila je bronzanu medalju na kadetskom prvenstvu BiH održanom u Novoj Biloj.

Marićeva je ipak ostala za stepenicu ispod plasmana na Balkansko prvenstvo koji su obezbijedile finalistkinje.

Blizu medalje bio je i Stefan Pejaković, ali ga je zaustavila povreda zbog koje je morao da preda već dobijen meč. Pejaković je poražen u prvoj borbi, a zatim u repasažu nanizao dvije pobjede. U narednom meču u kojem je imao veliku prednost povrijedio je tetivu noge zbog čega nije mogao nastaviti takmičenje.

U kadetskoj konkurenciji nastupio je i Drago Slavnić, ali zbog povrede koju je vukao i pauze u treniranju nije uspio da ostvari ozbiljniji rezultat.

Paralelno je održano u prvenstvo BiH za mlađe pionire na kojem je Mladost predstavljao Miloš Smiljić. Iako je pružio dobre partije Smiljić nije uspio da se domogne medalje.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…