Skupština udruženja ”Malinar”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2018. 08:37

Održana je skupština Udruženja poljoprivrednika ”Malinar” iz Kotor Varoša, na kojoj je donesena odluka da se članarina sa 40 KM smanji na 25 KM.

Za novog predsjednika Skupštine udruženja izabran je Rašo Žaric, dok je Savo Pezerovic izabran u Upravi odbor,  a Zdravko Kutic u Nadzorni odbor Udruženja.

Konstatovano je da je,  uprkos problemima sa cijenom maline, prethodna godina bila uspješna za kotorvaroške malinare.

”Uspjeli smo odrzati i cak povecati broj zasadenih malinjaka na teritoriji opštine Kotor Varoš. Imali smo i pomoc mikrokreditne fondacije ”Partner”,  kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo. Nadamo se i boljoj saradnji sa lokalnom upravom i sektorom za privredu. Ocekujemo da ce i nas uvrstiti u preraspodjelu sredstava iz budžeta namijenjenih za poljoprivredu”, izjavio je predsjednik Udruženja Aleksandar Stanic.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…