Slobodan Župljanin: Hvala za povjerenje i podršku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 16:01

Dragi moji prijatelji i još draže prijateljice, Neizmjerno vam hvala za povjerenje i podršku koju ste mi davali sve vrijeme dok sam bio izložen brojnim neprijatnostima i neugodnostima u toku sudskog postupka koji je vođen protiv mene. Obraćanje u cijelini prenosimo u nastavku ...

Dragi moji prijatelji i još draže prijateljice,

Neizmjerno vam hvala za povjerenje i podršku koju ste mi davali sve vrijeme dok sam bio izložen brojnim neprijatnostima i neugodnostima u toku sudskog postupka koji je vođen protiv mene.

To povjerenje i ta podrška su mi mnogo značili i sa tim sam lakše proživljavao sve te teške trenutke. Posebnu zahvalnost izražavam mojim kolegama na poslu i mojim dragim studentima, koji su imali puno razumijevanje za probleme u kojima sam se našao. Oni i ja najbolje znamo kako je to sve izgledalo.

Zlih ljudi je uvijek bilo, i biće ih. Na njih ne želim trošiti riječi. Njihova djela i zlodjela su pod lupom svevišnjeg. Vjerujem da će biti milostiv kao i uvijek do sada i da će ih izvesti na pravi put i oprostiti im. Ja sam im već oprostio, ali nisam i nikada neću zaboraviti.

Veliki broj vas mi se javio ovih dana i pružio punu podršku u borbi za istinu i pravdu do kraja. I, zato, još jednom vam veliko ljudsko hvala od srca.

Svima vama se izvinjavam što vam se nisam ranije zahvalio. Čekao sam malo. Naš narod lijepo kaže: “Jutro je pametnije od večeri”. Čekao sam to novo jutro i novi dan.

I na samom kraju, znajte da sam uvijek tu uz vas, pored vas i sa vama, kad god to trebalo ili ne trebalo.

Iskreno vaš Slobodan S. Župljanin

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…