Stanković izborio plasman na državno prvenstvo u šahu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.04.2018. 08:49

Dragan Stanković osvojio je drugo mjesto na 25. kadetskom i omladinskom prvenstvu Šahovskog saveza Republike Srpske koje je održano proteklog vikenda u Banji Dvorovi u kategoriji dječaka do 16 godina i od 7 poena osvojio je 6. Stanković se ovim rezultatom plasirao na državno prvenstvo koje će se održati krajem maja.

Od petka 13. aprila do nedelje 15. aprila u Banji Dvorovi, najbolji mladi šahisti Srpske nadmetali su se za titule šampiona u svojim konkurencijama i vizu za finalno takmičenje idućeg mjeseca na državnom prvenstvu BiH.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…