Stigla električna energija u dom Nenada i Milene iz Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.01.2018. 13:34

Nenad i Milena Đurić žive u naselju Kotorište bez struje u mraku i tišini punih 25 godina. Nakon priloga koji je emitovla banjalučka Alternativna televizija Nenada su obavijestili iz kabineta premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović da će višegodišnji problem biti riješen.

Nenadov 21-godišnji sin dao je život za otadžbinu u proteklom ratu na dobojskom ratištu. 

"Imao sam osjećaj da se punih 25 godina niko ne može sjetiti moga sina koji je dao život za Republiku Srpsku, sve do ovog čina mislio sam da smo zaboravljeni", priča Nenad. 

Nakon što je uz pomoć prijatelja prikupio dokumentaciju, radnici  “Elektrodistribucije” su struju priključili u dom Đurićevih. 

Porodica Đurić je neizmjerno zahvalna gospođi Cvijanović, a nadaju se pomoći dobrih ljudi koji bi im još obezbijedili frižider i televizor.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…