Stigle table sa kućnim brojevima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2017. 09:14

Obavještavaju se građani koji su izvršili uplatu tabli sa kućnim brojevima za svoja domaćinstva da iste mogu preuzeti u Odjeljenju za stambeno komunalne poslove opštine Kotor Varoš svakog radnog dana u vremenu od 07.00 do 15.00 časova.

 Nadležna služba opštine Kotor Varoš je izvršila nabavku kompletnog kontigenta tabli kućnih brojeva za sljedeće ulice: Branka Ćopića, Ive Andrića, Jovana Dučića, Nikole Pašića, Vidovdanska, Vladike Nikolaja Velimirovića, Vlašićka, 22. Brigade VRS, Borjanska, Hilendarska, Kotorvaroške brigade, Mihajla Pupina, Miloša Crnjanskog, Sporteka, Uzlomačka i Ulica Vojske RS.

Prilikom preuzimanja tabli sa kućnim brojevima građani su dužni dostaviti nadležnoj službi dokaz o uplati.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…