Stonoteniseri bronzani u dublu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2017. 21:43

Na pojedinačnom prvenstvu Republike Srpske za kadete, koje je održano u Prijedoru, Stonoteniski klub Kotor Varoš su predstavljali Oliver Đurić, Mihael Petrović i Danijel Mikanović. U singlu Mihael i Danijel su uspjeli doći do 1/8 finala, nako što su bili drugoplasirani u grupi, dok je Oliver zaustavljen u 1/4 finalu. Nakon singla naši takmičari uspjeli su doći do bronzane medalje u dublu a odličan uspjeh su ostvarili Đurić Oliver i Mikanović Danijel.

Trener Mladen Nikolić, nakon što je proglašen za najboljeg sportistu opštine Kotor Varoš,  ostvario je odličan rezultat i sa našim kadetima, pokazujući da polako svoje znanje prenosi i na omladince našeg kluba.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…