Stručno predavanje na temu „Organska pčelarska proizvodnja“ u četvrtak u Agrocentru u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.03.2017. 13:26

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske organizuje stručno predavanje na temu „Organska pčelarska proizvodnja“, koje će se održati u četvrtak, 9. marta u Agrocentru u Obodniku, s početkom u 10:30 časova.

Organsko pčelarstvo podrazumijeva proizvodnju zdravstveno bezbijedne hrane, čiji način proizvodnje je u potpunosti kontrolisan. U potpunosti kontrolisana proizvodnja, predstavlja kvalitetan izvor hrane prvenstveno za trudnice, djecu i starije populacije, a kao takva štiti raznovrsnu medonosnu floru naših krajeva, te budućim generacijama u nasljeđe ostavlja zdravu životnu sredinu.

Svi zainteresovani pčelari sa područja opštine Kotor Varoš su dobro došli na ovo predavanje, koje će održati mr. Duška Slijepac iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…