Sv. Nikola proslavljen u Dječijem vrtiću „Larisa Šugić“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.12.2017. 15:22

U Dječijem vrtiću “Larisa“ Šugić“ danas su djeca sa svojim vaspitačima svečano proslavili Nikoljdan. U jutarnjim časovima mališani su prisustvovali u kotorvaroškom hramu rođenja presvete Bogorodice osvećenju koljiva i slavskog kolača.

Arhijerejski namjesnik Milenko Narić je poželio djeci i zaposlenima u vrtiću da ih čuva Sveti Nikola, a zatim uručio paketiće, koje je za sve mališane obezbijedila kotorvaroška crkvena opština. Uz prigodan program Nikoljdanska svečanost je nastavljena u vrtiću.

„Zahvaljujemo se na saradnji Milenku Nariću i kotorvaroškoj crkvenoj opštini jer svake godine tradicionalno dodjeljuju paketiće svim mališanima u našoj ustanovi“- rekao je Mladen Tepić v.d. direktora JU Dječiji vrtić „Larisa Šugić“ Kotor Varoš.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…