Svečanom priredbom obilježen Dan škole ”Sveti Sava”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2016. 11:48

Osnovna škola ”Sveti Sava” juče je svoj dan obilježila svečanom priredbom koja je bila upriličena u bioskopskoj dvorani. Bogat kulturno-zabavni program predstavljen je publici koja je popunila salu do posljednjeg mjesta.

Publika, nastavnici, učenici i njihovi roditelji uživali su u programu koji su pripremili i izveli članovi ritmičke, muzičke, recitatorske, folklorne i dramske sekcije.

Osnovna škola "Sveti Sava" izvela je mnogo generacije koje su osvjetlale obraz ove ustanove, generacije koje su najbolji ambasadori ove škole ali i grada Kotor Varoša u svijetu, generacije koje su na čast školi, opštini Kotor Varoš i našoj državi.

I svi oni sa radošću i entuzijazmom pričaju o svojim bezbrižnim danima provedenim u ovoj ustanovi koja je bila temelj  njihovog velikog uspjeha.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…