Sve spremno za kotorvarošku ”Kotlicijadu”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.04.2016. 12:02

Tradicionalna ”Kotlićijada”, koja u Kotor Varošu bude organizovana povodom Dana opštine 24. aprila, biće održana u nedjelju 17. aprila na kupalištu ”Bjeline”, a očekuje se učešće više od 80 ekipa.

Očekuje se da se u pripremanju lovačkog i ribolovačkog kotlića takmiče ekipe iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije. 

Načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović kaže da je sve spremno za ovo najmasovnije druženje lovaca i ribolovaca u Republici Srpskoj. 

"Gradsko kupalište `Bjeline` spremno je da ugosti veliki broj ekipa u takmičarskom dijelu, ali i one koje će revijalnim nastupom uveličati ovu manifestaciju", istakao je Vučanović. 

Opština Kotor Varoš u saradnji sa Policijskom stanicom obezbijediće pasulj i pivo za sve posjetioce. Najuspješnijim ekipama načelnik Vučanović uručiće nagrade, pehare i diplome. 

"Kotorvarošku kotlićijadu" organizuju opština, Sportsko ribolovno društvo "Kotor Varoš" i lovačka udruženja sa područja ove lokalne zajednice. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…