Tatjana Đekanović ipak na Svjetskom kupu u Indiji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.02.2017. 15:22

Tatjana Đekanović mlada olimpijka iz Teslića čija je majka Kotorvarošanka ipak će učestvovati na Svjetskom kupu u Indiji. Zbog nedostatka novca bio je upitan odlazak reprezentativke Bosne i Hercegovine u streljaštvu u Indiju na Svjetski kup koji će biti idealna uvertira za Evropsko prvenstvo u slovenačkom Mariboru.

Međutim, uskočilo je Ministarstvo porodice, omladine i sporta republike Srpske i mlada teslićanka će ipak otputovati u Nju Delhi, gdje će se takmičiti u discipini vazdušna puška 10 metara.

"Dobila sam vijest da idem na Svjetski kup. Trudiću se da ostvarim što bolji rezultat, osvojiću bodove za svjetsku rang-listu i zabilježiti napredak. Biće to veliko iskustvo za mene", izjavila je Đekanovićeva.

Njen trener Neven Rašić zahvalio je svima koji su pomogli da Tatjana otputuje u Indiju.

"Zahvaljujemo Ministarstvu, na čeku sa Jasminom Davidović, koje je prepoznalo Tatjanine rezultate. Istina, taj novac je trebalo i ranije da dobijemo,ali stiže u pravom trenutku jer još imamo vremena da odemo na Svjetski kup", rekao je između ostalog Rašić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…