Teodor Kalamanda povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Obodniku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.04.2017. 20:33

Šezdesetčetverogodišnjak iz Kotor Varoši čiji su inicijali T.K. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Obodnik kod Kotor Varoša, a medicinska pomoć mu je ukazana u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

U saobraćajnoj nezgodi  učestvovali su automobil “pasat” kojim je upravljao povrijeđeni T.K. i “be-em-ve” kojeg je vozio dvadesetšestogodišnjak iz Kotor Varoša čiji su inicijali M.K, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Naloženo je preduzimanje svih istražnih radnji sa ciljem utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…