Tina Đukić i Milan Gajanin iz Novog Grada donijeli dva zlata

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.03.2018. 08:13

Kotorvaroški sportisti nastavljaju sa serijom dobrih na početku 2018. godine. Poslije sjajnog nastupa naših džudista na prvebnstvu BiH i osvojene tri medalje, i takmičari Karate kluba „Ipon“ nastavili su u istom stilu. Na juče održanom takmičenju regije „Krajina“ za pionore i nade (2005. godište i mlađi) nastupilo je pet kotorvaroških karate nada i u Kotor Varoš donijeli četiri odličja.

Zlatne medalje su osvojili Tina Đukić i Milan Gajanin, srebrnom medaljom se okitio Nebojša Tepić, dok je bronzano odličje osvojila Sanita Mehmedović.

Poslije ovog velikog uspjeha, naše mlade karatiste očekuju pripreme za Republičko prvenstvo mlađih kategorija, gde se takođe očekuju dobri rezultati.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…