Tradicionalno druženje penzionera

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.06.2017. 21:27

Planina Borja i ove godine biće mjesto okupljanja penzionera sa područja opština Kotor Varoš i Teslić Riječ je o tradicionalnom druženju koje organizuje Udruženje penzionera Kotor Varoš, a i ove godine očekuje se masovan odziv.

Predsjednik Udruženja kotorvaroških penzionera Ratko Čupić je istakao da je za sve penzionere, koji se prijave za ovaj jednodnevni izlet, obezbijeđen ručak i jedno piće.

„Tri autobusa lokalnog prevoznika „Prevoz Golub“ su na raspolaganju penzionerima, koji će u 10.00 časova krenuti put planine Borja“, naglasio je Čupić.

Veliko je interesovanje za ovo, već tradicionalno, druženje, a po riječima sekretara Udruženja kotorvaroških penzionera Sava Milašinovića očekuje se blizu 1.500 učesnika.

„Oni koji se nisu prijavili imaju mogućnost da to urade do 25. jula kada ćemo definitivno zaključiti spisak putnika“, naglasio je Milašinović.

Predsjednik Čupić se zahvalio brojnim prijateljima i poslodavcima koji su prethodnih godina podržavali rad Udruženja penzionera.

„Sportek, Sim Tehnik, Prevoz Golub, Vrbanja šume i Udruženje penzionera Banja Luka su uvijek podržavali naš rad. Bez podrške opštine Kotor Varoš teško bi sve ovo mogli organizovati i zato očekujem i ove godine da budu uz nas“, poručio je Čupić.

Treba naglasiti da je Udruženje penzionera Kotor Varoš jedno od najorganizovanijih u Republici Srpskoj i da sa dosta uspjeha realizuju sve planirane aktivnosti.

„Redovno organizujemo izlete i druženja, u značajnoj mjeri pomažemo penzionerima sredstvima iz vlastitog fonda, a ove godine smo za krečenje prostorija i sale i tapaciranje stolica izdvojili 2.500 KM“, zaključio je Čupić, koji već drugi mandat, zahvanjujući domaćinskom poslovanju,  uspješno vodi Udruženje kotorvaroških penzionera.   

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…