Treća međunarodna manifestacija - Lov za žene lovce iz susjednih zemalja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.01.2016. 19:38

Lovačka udruženja „Uzlomac“ Kotor Varoš i „Borčići“ Šiprage će krajem januara će organizovati treću međunarodnu manifestaciju „Lov za žene lovce iz susjednih zemalja“.

Prvog dana će u šipraškom lovištu biti organizovan lov na vukove, koji su se namnožili i pričinjavaju štete stočarima, izjavio je predsjednik kotorvaroškog Lovačkog udruženja „Uzlomac“ Nedeljko Glamočak

Drugog dana biće organizovan lov na divlje svinje u lovištu „Uzlomac“, a u okviru manifestacije planiran je lovački bal u kotorvaroškom hotelu „St.Petar“  na kojem se očekuje dolazak domaćih lovaca sa svojim suprugama, dodaje Glamočak. 

S obzirom da organizovanje lova za žene dopriosi razvoju lovnog turizma manifestaciju će ove godine podržati Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.

Očekuje se masovan odziv lovkinja iz Srbije, Makedonije, Bugarske, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, i BiH.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…