Trio Davor Tubić,Kurjak Elio i Kurjak Danijel, novu biciklističku sezonu otvorili prvog dana nove godine

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 09:50

Trojica velikih kotorvaroških zaljubljenika u biciklizam,trio Davor Tubić, Kurjak Elio i Kurjak Danijel, novu sezonu otvorili su prvog dana nove godine. Prilično zahtjevnu stazu od Kotor Varoša do vrha planine Borja pomenuti trojac odvezao je u izuzetno visokom ritmu.

Prelijep dan itekako im je išao na ruku. S druge strane, s obzirom na kalendar ,temperatura je bila poprilično niska, pogotovo od Maslovara prema Borju, gdje su vladale prave zimske prilike.

Dobro istrenirani i adekvatno obučeni, momci su bez problema stigli na cilj uz znatiželjne poglede velikog broja gostiju, koji su se u tom trenutku zadesili na Borju.

Komentari prisutnih  bili su vise nego pozitivni,s obzirom da je rijetkost vidjeli bicikliste u zimskom periodu kako osvajaju planinske vrhove.

Pomenuti trojac tako je na prilično originalan nacin “otvorio” novu sezonu i najavio još nekoliko novih poduhvata, između ostalog i odlazak do Crnogorskom primorja u avgustu mjesecu.

Svima toplo preporučuju da se počnu baviti ovim sportom, jer on osim zdravstvene koristi donosi i ogromnu količinu zadovoljstva.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…