Trivunović i Glamočak u glavnom odboru SDS-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.05.2017. 16:31

U sali Centra za kulturu „Semberija“ u Bijeljini održana je Skupština Srpske demokratske stranke. Skupština je izabrala 71 člana novog Glavnog odbora stranke dok predsjedniku SDS-a Vukoti Govedarice Statut omogućava pravo da u narednom periodu kooptira još 19 članova. U glavni odbor SDS-a izabran je poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Nedeljko Glamočak i Mladen Trivunović, potpredsjednik OO SDS Kotor Varoš.

Skupštini je prisustvovalo i deset delgata SDS-a Kotor Varoš. SDS će sa novim rukovodstvom kreirati određene procese, te u punom kapacitetu, sa mnogo snage i elana rješavati probleme koji se nalaze pred strankom.

Generalni zaključak skupštine je da će SDS spremno ući u izbornu 2018. godinu i nada se pobijedi na parlamentarnim izborima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…