Turistička razglednica i signalizacija za bolju promociju opštine

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.02.2017. 10:45

Izrada turističke razglednice opštine Kotor Varoš i postavljanje turističke signalizacije su preduslovi za uspješnu promociju lokalne zajednice i prirodnih resursa, zaključak je današnjeg sastanka vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu Predraga Tešića i predstavnika organizacija, udruženja i privrednih subjekata koji promovišu turističke aktivnosti opštine Kotor Varoš.

Sastanak je organizovan u cilju što bolje turističke promocije Kotor Varoša na predstojećem 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će se održati od 23. do 26. februara ove godine.

„Neophodno je da kvalitetno uradimo turističku razglednicu i zato očekujem da se svi predstavnici Udruženja, organizacija i privrednih subjekata stave na raspolaganju Centru za kulturu, sport i informisanje i zajedničkim snagama kreiramo brošuru od značaja za turizam opštine“, rekao je Tešić.

On je naglasio da je jedan od prioriteta resornog Odjeljenja u narednom periodu postavljanje turističke signalizacije, namijenjene obavještavanju učesnika u saobraćaju o kulturnim, istorijskim, prirodnim i turističkim objektima u gradu.

Učesnici sastanka su se složili u ocjeni da turistički potencijali opštine kao što su specifični i raznovrsni mineralni izvori, planinski pejzaži, povoljna klima, raznovrstan biljni i životinjski svijet, rijeka Vrbanja, omogućavaju različite vrste turističke djelatnosti: sportsko-rekreativni, izletnički, planinarski, lovni i ribolovni turizam.

Svi zainteresovani koji žele da promovišu vlastiti reklamni materijal na sajmu u Beogradu mogu to uraditi u saradnji sa opštinskim Odjeljenjem za privredu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…