Turnir u uličnoj košarci ”Maslovare 2016”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.08.2016. 09:29

U Maslovarama će se od 2. do 4. septembra, na školskom igralištu, održati jubilarni, peti po redu turnir u uličnoj košarci, sa bogatim nagradnim fondom od oko 1.000 KM.

U pitanju je događaj koji svake godine plijeni pažnju sportista i rekreativaca iz cijele regije, pa se i ove godine očekuje veliki broj ekipa.

Planirano je da se turnir igra u petak i subotu, a u koliko vremenski uslovi to ne budu dozvolili, predviđeno je da se igra i u nedjelju.

Inače, pored novčanih nagrada, za najbolje ekipe obezbjeđeni su diplome, pehari i medalje a organizatori će nagraditi i najboljeg igrača na turniru. Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 065/341-472.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…