U Maslovarama prikupljeno 1000 KM za Vanju Pejakovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.07.2017. 19:02

U prepunom Domu kulture u Maslovarama, u organizaciji KUD-a „Brio Rudar“ Maslovare, održan je humanitarni koncert „Srcem za Vanju“, na kojem je prikupljeno 1000 KM.

„Hvala svima koji su prisustvovali i svojim novčanim prilozima podržali našu manifestaciju, i tako i ovaj put pokazali svoju humanost. Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos, jer se i ovaj put pokazalo da malo treba da se pokaže prava strana, posebno mislim na stanovnike Maslovara koji su ponovo pokazali ono što ih uvijek krasi, a to je ljudskost“ , izjavio  je predsjednik  KUD-a „Brio Rudar“ Maslovare, Sredo Bogdanić.

Pored KUD-a „Brio Rudar“ Maslovare, na koncertu su nastupili i članovi FA „Kotor Varoš“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…