U Obodniku počela sa radom škola crtanja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.05.2018. 08:50

U prostorijama Društvenog centra u Obodniku ponovo počela škola crtanja u organizaciji Centra za kulturu, sport i informisanje i MZ Obodnik.

Za školu crtanja zainteresovan je velik broj djece, a na prvom času djeca su se družila, crtala i učila.

Školu crtanja vodi Goran Čupić, diplomirani likovni umjetnik.

„Ovo je pokazatelj koliko je neophodno posvetiti više pažnje djeci iz ruralnih područja i omogućiti im sadržaje kakve imaju djeca koja žive u gradu. Zahvaljujemo se Centru za kulturu, sport i informisanje što su nam pružili podršku.“ – izjavila je Snežana Jurić, predsjednica Savjeta MZ Obodnik.

“U školi crtanja za djecu školskog i predškolskog uzrasta, djeca će imati priliku da nauče osnove slikanja i crtanja, proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama, bojicama, pa sve do slikanja akvarelom, temperama i kolaž tehnikom. Vrlo kreativan i zabavan kurs za razvoj kreativnih umjetničkih vještina i kreativnog razmišljanja kod djece.”- izjavio je  Čupić.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…