U Republici Srpskoj utorak 21. novembar neradni dan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.11.2017. 15:23

U Republici Srpskoj sutra će biti neradni dan jer se praznuje Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH. U dane praznika Republike ne rade republički organi i organizacije, organi jedinice lokalne samouprave, preduzeća, ustanove i druge organizacije i lica koja profesionalno obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Srpske.

Odlukom načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana 21. novembra preduzeća “Bobas”, poslovna jedinica “Elektro Krajine” i Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” mogu da rade prema svom rasporedu i programu rada.

Radno vrijeme gradske apoteke, privatnih ambulanti, trgovina na malo prehrambenom robom, kioska, cvjećara, trgovina na malo pogrebnom opremom i autopraona je od osam do 14 časova, a preduzeća za prevoz putnika radiće prema utvrđenom redu vožnje za dane praznika.

Dragstori i u vrijeme praznika mogu da rade 24 časa dnevno, dok će ugostiteljski objekti raditi u skladu sa odlukom o određivanju radnog vremena ugostiteljskim trgovinskim i zanatsko-preduzetničkim radnjama opštine Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…