U kompleksu hotela “Hajdučke vode” turnir u basketu za Vanju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.07.2017. 15:50

Tradicionalni turnir u basketu čiji su domaćini Maslovare ove godine biće održan u kompleksu hotela “Hajdučke vode” na planini Borja između Kotor Varoša i Teslića.

Turnir je izmješten u dogovoru organizatora iz Mjesne zajednice Maslovare i “Fagus grupacije” u sklopu koje posluje i hotel “Hajdučke vode”.

Ovogodišnji turnir će da bude podignut na mnogo viši nivo jer će u potpunosti imati humanitarni karakter s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje košarkaša iz Maslovara Vanje Pejakovića.

– Turnir će biti održan 30. jula sa početkom u 10 časova. Više informacija o prijavama možete dobiti putem telefona 053/441-001 ili elektronske pošte info@hajduckevode.biz. Pozivamo sportiste, ljubitelje sporta i sve ljude dobre volje da zajedno na jednom mjestu damo svoj doprinos i podršku jednom mladom životu. – istakli su u hotelu “Hajdučke vode”.

Vanja Pejaković, učenik 3. razreda banjalučke Poljoprivredne škole, povrijeđen je nakon skoka s mola u vodu, u ljetovalištu Lido di Jezolo u Italiji, gdje je još na liječenju.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…