U subotu „Konferencija beba 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.06.2016. 16:30

U subotu 02. jula na kotorvaroškom Gradskom trgu, sa početkom u 19:00 časova, biće održana „Konferencija beba 2016“

Na konferenciji će biti izabrano tročlano predsjedništvo u kom će se naći najmlađa ali i najstarija beba, kao i beba koja ima najviše braće i sestara.

Najmlađi kotorvarošani moći će uživati i takmičiti se u puzanju (uzrast do jedne godine), ispijanju sokića (uzrast od 1 do 2 godine i uzrast od 2 do 4 godine), a mališani će se moći takmičiti i u igri slatkog iznenađenja (uzrast od 4 do 6 godina). Za sve posjetioce ove već sada tradicionalne manifestacije pripremljen je bogat muzičko – scenski program uz učešće mališana Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“.

Svoje mališane možete prijaviti za učestvovanje na ovogodišnjoj Konferenciji beba, na brojeve telefona 051/785-266 i 066-457-439, putem FB stranice: Kotorvaroške novine ili lično dolaskom u prostorije Centra.

Prijave traju do subote, 02. jula do 12:00 časova.

Okupljanje učesnika je u 18:30 časova na Gradskom trgu.

U slučaju lošeg vremena, manifestacija će se održati u sportskoj dvorani. „Konferencija beba“ organizuje se u okviru „Kotorvaroškog kulturnog ljeta 2016“ s ciljem promovisanja rađanja i roditeljstva, uz pokroviteljstvo Ministarstva porodice omladine i sporta RS, Opštine Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš. Sponzori „Konferencije beba 2016“ su: „Dermal“ d.o.o. Kotor Varoš, „Sim tehnik“ d.o.o. Šibovi, Igraonica „Maša i Medo“ i Pekara „Obeliks“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…